news image

HET LAATSTE NIEUWS – MISS LASAGNA

Elena (27) opent Miss Lasagna in Tolpoortstraat

In de Tolpoortstraat in Deinze hangt voortaan iedere dag de heerlijke geur van huisgemaakte lasagne. De 27-jarige Elena Raone kroonde zichzelf tot Miss Lasagna en maakt dagelijks een tiental soorten van de Italiaanse lekkernij. “Je kan de verse porties koud afhalen. Of probeer eens lasagne uit het vuistje als lunch, warm geserveerd in een handig meeneembakje”, zegt Elena. Wat dacht je van de Mondo Verde (pesto, courgette), de Muscoloso (kip, curry) of de Leonardo Da Vinci (met venkelworst) als alternatieven voor de Classico. ‘I don’t make excuses, I make lasagna’ staat er op Elena’s zelfgemaakte T-shirts.

“Ik maakte mijn eerste lasagne toen ik 12 jaar oud was”, vertelt Elena, die roots heeft in Puglia, een streek in Zuid-Oost Italië. “Mijn papa heeft me de basisrecepten geleerd en daarna ben ik beginnen experimenteren. Het is mijn lievelingsgerecht en je kan er zoveel kanten mee uit. Iedere maand zal ik een nieuw recept uit mijn oven halen. Studenten krijgen 10 procent korting. Ik heb ook een breed assortiment Italiaanse wijn met als topper een Barolo. Ik bied ook Italiaanse delicatessen en zelfgemaakte tiramisu aan.” Meer info via info@misslasagna.be of www.misslasagna.be. (ASD)

https://m.hln.be/regio/deinze/elena-27-opent-miss-lasagna-in-tolpoortstraat~a5906b650/?utm_medium=rss&utm_content=Deinze